Камък за настилка

СТОУН-3 предлага разнообразие от камък за настилка подходящ за използване като гнайс за под, естествени плочи за двор и плочи за градината. Нашие естествени камъни за под са ръчно изработени от опитни специалисти и модерни машини, гарантиращи безупречни плочи. 

Плочки от естествен камък за под

Естествените камъни Гнайс са изключително здрави и издръжливи. Това ги прави идеални за използването им като камък за настилки във вътрешното и външното пространство на дома .  

Камъни за под са подходящи за полагане като каменна настилка в двора и градински настилки. Техния естествен облик придава усещане за дълголетие, а качествената им изработка подчертава тяхната издръжливост и естетика. Красивите плочки от естествен камък са популярен избор и за интериорни подови настилки. Гнайс камък за настилка на двор са предпочитани за създаване на естествени градински пътеки и алеи. 

Естественият камък за подова настилка е изключително лесен за поддръжка и почистване. Камъните за под имат дълъг живот. Устойчивостта на гнайс плочите ги правят дългосрочна инвестиция, която наистина си струва. Разгледайте нашия камък за дворна настилка и се свържете с нас за повече информация. 

Те ни се довериха

Разгледайте нашите многобройни проекти, реализирани с естествени камъни за под. Ние ценим високо доверието на нашите клиенти и с професионалното си отношение целим да го оправдаем

Проекти