Облицовъчен камък

СТОУН-3 е български производител на естествен облицовъчен камък. Нашите облицовъчни плочи от естествен камък са ръчно изработени и подходящи за създаване на красиви облицовки и декорации в интериора и екстериора. Разгледайте нашия каталог с разнообразие от естествен камък за облицовка.

Предимства и приложения на гнайс за облицовка

Естествените облицовъчни камъни има редица предимства пред останалите облицовъчни материали. Гнайсът е изключително здрав и  издръжлив екологичен продукт, който издържа на екстремни натоварвания, неблагоприятни природни условия и климат. Облицовъчният камък се открива в разнообразие от цветове, текстури и притежава естествена красота

Красивият облицовъчен камък за стена е устойчив на влага и вода. Не се руши и напуква при намокряне. Гнайс камъкът е пожароустойчив и изключително лесен за поддръжка. 

Множеството предимства на облицовъчните плочи прави материала предпочитан за изработване на различни облицовки и декорации в архитектурата и интериорния дизайн. 

Външен облицовъчен камък: 

Облицовъчен камък за външни стени се използва създаване на красиви облицовки по екстериора на сградата. Честа практика е поставянето на външен облицовъчен камък на цялата стена или на част от нея, напр. декорация на колона, външни стълби, камина, огнище или използване на облицовъчни плочи за цокъл на къща. Изключително модерен подход в използването на естествен камък за облицовка на къща.  

Интериорен облицовъчен камък:

Облицовъчен камък за вътрешни стени често се използва декорации и облицовка във вътрешното пространство на дома. Тенденция при залагането на интериорен облицовъчен камък на цяла акцентна стена, в ниша между мебелите, интериорни камини, вътрешни колони, входове и дори в банята.

Разнообразните и красиви облицовки от естествен камък са модерен начин да разкрасите и декорирате дома си. Облицовъчен камък гнайс Ви гарантира неповторима визия и дълъг живот на каменната инсталация. 

Те ни се довериха

Разгледайте нашите многобройни проекти, реализирани с нашите облицовъчни камъни. Ние ценим високо доверието на нашите клиенти и с професионалното си отношение целим да го оправдаем

Проекти